FÅ DIN VIRKSOMHED PÅ NETTET
HJEMMESIDE DESIGN
KONTAKT OS
Vi bygger din virksomheds nye hjemmeside i CMS systemet WordPress, så bevarer du fuld kontrol og ejerskab over din hjemmeside. Kontakt os for en uforpligtende samtale om dit online projekt.
STANDARD HJEMMESIDE
Professionel "One Page" hjemmeside er til jer som har brug for et online visitkort med en konverterende kontaktformular. Hjemmesiden er nem at vedligeholde med Drag & Drop editor og SEO modul som hjælper jer til at blive fundet i søgemaskinerne.
UDVIDET HJEMMESIDE
Klassisk hjemmeside med forskellige undersider som kan indeholde information om jeres virksomhed. Vi SEO optimerer jeres forside, skriver unikke SEO tekster og finder relevante kvalitets billeder. Her kan i også vælge om i vil have en chat funktion på siden.
PREMIUM HJEMMESIDE
Større hjemmeside med mange undersider og mulighed for at forvandle den til en brugervenlig webshop med WooCommerce og betalingsmodul. Her er flere design runder, så vi sikre at hjemmesiden matcher jeres virksomhed.
ULTIMATIV HJEMMESIDE
Med denne løsning får du en køreklar og sikret webshop med kategori struktur og HTTPS/SSL fra Let’s encrypt. Analytics integration så du kan følge dine besøg, samt integration med Mailchimp og Facebook. En webshop som kan det meste.

ONIO BYGGER JERES ERHVERVS HJEMMESIDE PÅ KUN FÅ DAGE

Når først beslutningen er truffet, så ved vi at det skal gå stærkt. ONIO bygger og opsætter din nye hjemmeside inden for blot få dage. Ja, det er i virkeligheden bare op til dig hvor lang tid det skal tage.
UDVIKLING & DESIGN
Når du har givet os en kort briefing af hvilke ønsker du har til  farver og opsætning, bygger og opsætter vi din nye hjemmeside. Vi benytter et gennemtestet tema udviklet af den prisvindende designer Kontramax. Det giver dig stor designfrihed, og gør din hjemmeside nem at vedligeholde i dagligdagen.
DET FÆRDIGE RESULTAT
Når din hjemmeside er klar til overlevering, får du en gennemgang af hvordan du indsætter dit indhold. Redigerer i tekster og retter billeder. Hvis du ikke ønsker at rode med den slags, kan vi selvfølgelig også stå for vedligeholdelsen af din nye hjemmeside. Og gøre din hjemmeside klar til at gå live.
ALTID RESPONSIV & MOBIL OPTIMERET
Vi bygger og designer altid din hjemmeside responsivt, så den bliver lige så pæn og brugervenlig på mobil og tablets, som den er på computeren.
Vi glæder os til at bygge din nye WordPress hjemmeside.
RESPONSIVT DESIGN
Din hjemmeside tilpasser sig helt automatisk brugerens skærmstørrelse.
MODULER & PLUGINS
Der findes massevis af "Apps" som også kaldes plugins, de kan spare dig for dyr udvikling.
YOAST SEO PLUGIN
Med dette plugin styrer du din fremtoning i søgemaskinernes søgeresultater.
RETINA OPTIMERET
Retina-skærme er de skærme, som Apple bruger på mange af deres nyere produkter.
WOOCOMMERCE WEBSHOP
Woocommerce er et plugin som forvandler din hjemmeside til en brugervenlig webshop.
GENNEMPRØVET DESIGN TEMA
Et Tema er din hjemmesides udseende. Det styrer alt fra farver til placeringer af indhold.
VORES FANTASTISK LAVE PRISER
Vi råder dig altid til den rette opsætning efter dine behov, kontakt os for en uforpligtende samtale.
DET HELE STARTER MED ET HEJ…
Lad os tage en gratis og uforpligtende dialog om din online forretning.
RING 53571170 OG SIG HEJ
ELLER SKRIV TIL OS HER ONIO@ONIO.dk
HVAD VENTER
DU PÅ?
KONTAKT OS OG LAD OS FÅ DINE ØNSKER OPFYLDT.
KOM PÅ NETTET NU!